Box na koláče – plastový s rúčkou – jedno a viacposchodový

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Naše tipy: V prípade záujmu prejdite do e-shopu.

Prenosný box Party, 40 x 30 x 18 cm

Prenosný box na potraviny 2 poschodia

Box na koláče s rúčkou

Pozrieť všetky boxy

Po prejdení do e-shopu si môžete pozrieť kompletnú ponuku a aktuálne informácie aj ku boxom a dózam z našich tipov (ako napr. cena, dostupnosť).

Box na koláče – prenosné boxy s vekom na potraviny

Idete na oslavu a pripravujete torty a zákusky pre svoje deti alebo blízkych. Ale ako ich preniesť na oslavu alebo párty tak, aby zostali neporušené a pekne ozdobené? Riešením sú umelé dózy, resp. boxy s ručkou, ktoré sú nielen praktické, ale aj štýlové a prispievajú k celkovému dojmu oslavy.

Umelé dózy s ručkou sú skvelým spoločníkom na každej oslave či párty. Praktické boxy s vekom na prenos jedla či už na oslavu, chatu, svadbu alebo inú príležitosť.

Prenosný box na potraviny Party, 40 x 30 x 18 cm

Dvojposchodový plastový box využijete nielen na prepravu potravín, ale aj pre prenášanie chlebíčkov, jednohubiek či sladkostí pri prípravách na oslavu alebo návštevu. Veko je opatrené dvoma držadlami pre pohodlné nosenie, boxy sú spojené pevnými klipsami. Súčasťou je mriežka s ušami pre ľahké vyberanie vložených potravín.

Dodávame v troch farebných prevedeniach bez možnosti výberu.
Parametre a špecifikácia
Farba: mix farieb
Hĺbka (cm): 30 cm
Materiál: plast
Šírka (cm): 40 cm
Výška (cm): 18 cm.

Výber z recenzií na daný box:

Plusy a Mínusy: Pevny plast, kvalitny produkt. Nemozno si vybrat farbu veka, aj kes som spkojna v akej mi to prislo siva. je to vyhoda pre domacnost a hlavne pre väčšie množstvo zakupenia pečiva alebo zákuskov. jeden mam uz a to som objednala pre dceru. Praktický a pohodlný, škoda, že sa nedá vybrať farba…Je to naozaj skvelá prepravka, pevná, dokonca je v balení aj mriežka, ktorá sa dá využiť aj pri pečení, aj prenášaní, aj servírovaní. Ľahké otváranie. Priestrannosť. Dobré uchopenie. Pevný materiál. Výborne na prenášanie zákuskov, chlebíčkov, ja som veľmi spokojna , odporúčam.

Prenosný box na chlebíčky, upečený koláč, sladké i slané zákusky

Praktický prenosný box na potraviny, s ktorým ľahko prenesiete chlebíčky, upečený koláč, sladké i slané zákusky. Vďaka vkladacej podložke s otvormi sa potraviny v boxe nezaparia a ľahko ich aj s podložkou vyberiete. Veko je opatrené uchom pre jednoduché prenášanie a z každej strany má klipy pre pevné spojenie s boxom. Box je vyrobený z kvalitného pevného plastu a neobsahuje BPA.

Dodávané vo viacerých farebných prevedeniach bez možnosti výberu (modrá, zelená, ružová)
Parametre a špecifikácia:
Farba: mix farieb.
Hĺbka (cm): 35 cm.
Materiál: plast.
Šírka (cm): 45 cm.
Výška (cm): 11 cm.

Výber z recenzií pre jednoposchodový box

Plusy a mínusy: Pevné a kvalitné. Skvelé napr.na zákusky do chladničky. Pekná objemná dóza. Mne prisiel asi chybný kus lebo 2uchyty zo 4 sa nedajú uzavrie. Perfektný. Super na koláče. Trochu zle zatvaranie. Do boxu vojde celý veľký pekáč koláčov. Je dobrý, má aj vnútro, ktoré vyložíte aj s koláčmi. Odporúčam. Tento výrobok je výborný, že má vnútornú podložku, ktorá je priedušná a odnímateľná. na skladovanie v chladničke – jedlo nenaberie pachy. Praktické i na prenos občerstvenia a zákuskov.

Po prejdení do e-shopu vám odporúčame prečítať si aj všetky aktuálne hodnotenia daného produktu.

Prenosný box na potraviny 2 poschodia – veko s držadlami

Piknikový box využijete na prepravu potravín pri výletoch, k vode, ale tiež pre prenášanie chlebíčkov, jednohubiek či sladkostí pri prípravách na oslavu alebo návštevu. Súčasťou každej zostavy je 1 mriežka s ušami pre ľahké vyberanie obsahu boxu. Veko je opatrené dvoma držadlami pre pohodlné nosenie, boxy sú spojené pevnými klipsami.

Materiál: pevný plast.

Rozmery: 40 x 30 x 18 cm.
Farba: mix farieb.

Výber z recenzií pre 2-poschodový box

Plusy a mínusy: Praktické. Viete si rozdeliť poschodia a tak oddeliť aj potraviny. výborný box, lahko sa v nom jedlo prenáša, zmestia sa mi dva plechy koláčov. perfektný box na uskladnenie potravín, dosť veľký a hlboký, dobre tesní. Ideálne na odnesenie pohostenia, tým, že sú dve poschodia, je možné jedno použiť na sladké pečivo, jedno na slané. výborný na uskladnenie napečených koláčov a hlavne uskladnenie v mrazničke, usporne riešenie, keďže toho vela pečiem.

Po prejdení do e-shopu vám odporúčame prečítať si aj všetky aktuálne hodnotenia daného produktu.

Výhody plastových boxov na koláče

  • Náš prvý tip: box na koláče má vnútornú podložku, ktorá je priedušná a odnímateľná. Zmestí sa aj do chladničky. Veľký, aj na plech koláču (rozmer až 45×35 cm). Zákusky a koláče sa ľahko vyberajú vďaka vyberateľnej podložke.
  • Náš druhý tip: Box na koláče má oddelené poschodia na viac druhov potravín. Má dobrý úchop vďaka rúčkam. Dostatočne široký, dlhý a hlboký. Ľahko umývateľný. Praktický na oslavy a párty vďaka tomu, že je prenosný. Tvar boxu je ľahko uskladniteľný na polici, v chladničke, v krabici a podobne.
  • Výber z jednoposchodových a viacposchodových box. Niektoré boxy obsahujú aj praktickú vyberateľný mriežku.

Tieto dózy sú vyrobené z kvalitných materiálov, ako je plast alebo akrylát, ktoré sú ľahké, odolné a ľahko sa čistia. Ich dizajn je často veľmi elegantný a moderný, čo z nich robí skutočný hit na akomkoľvek podujatí. Okrem toho sú dostupné v rôznych veľkostiach a tvaroch, takže si môžete vybrať tú správnu pre vašu tortu alebo zákusky.

Jednou z najväčších výhod umelých dóz s ručkou je ich praktickosť. Vďaka pevnému držadlu môžete jednoducho preniesť svoje pečivo bez obáv, že by sa poškodilo alebo prevrátilo. Navyše, niektoré modely majú aj špeciálne uzatvárateľné veko, ktoré chráni váš dezert pred prachom, hmyzom alebo nečistotami.

Všetky dózy na rôzne potraviny a z rôznych materiáov si môžete pozrieť v podkategórii: ÚLOŽNÉ DÓZY NA POTRAVINY – AJ DEKORAČNÉ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Pridaj komentár